Google

Τechnikos-desmos.gr
Ιντερνετ

12-07-2008

Αν αναλογιστούμε ότι πίνουμε λιγότερο από το 3% από το συνολικό νερό που χρησιμοποιούμε, φαίνεται παράλογο να είναι απόλυτα καθαρό, το νερό που παρέχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Οι εταιρείες προσπαθούν αλλά είναι αδύνατο να απομακρύνουν το σύνολο των ρύπων, με δεδομένο το μέγεθος του προβλήματος και τις τεράστιες οικονομικές δαπάνες που απαιτούνται.


12-07-2008

Η ρύπανση των κλιματιστικών συστημάτων από βιολογικούς παράγοντες και κατά συνέπεια η επιμόλυνση του αέρα των κλιματιζόμενων χώρων από τους παράγοντες αυτούς, αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα για την ανθρώπινη υγεία. Οι βιολογικοί παράγοντες παρουσιάζουν μεγάλη διαφοροποίηση μεταξύ τους και έχουν γίνει αντικείμενο επισταμένων μελετών από ιδιωτικούς, κρατικούς και διεθνείς φορείς.


12-07-2008

To PLASMACLUSTER είναι μια μοναδική τεχνολογία της SHARP για τον καθαρισμό του αέρα. Η μεγάλη του διαφορά από όλα τα συμβατικά συστήματα καθαρισμού του αέρα που γνωρίζουμε μέχρι τώρα (ιονιστές. φίλτρα άνθρακα, ηλεκτροστατικά φίλτρα κλπ) είναι ότι ενώ όλα αυτά φιλτράρουν τον αέρα και κατακρατούν τους ρύπους, το PLASMACLUSTER τους εξουδετερώνει.


Αρχείο Άρθρων
Τεχνική και Εμπορική Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Ηλεκτρολογικού / Μηχανολογικού Τομέα


ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ;
 
 
 
 
> Αν αναλογιστούμε ότι πίνουμε λιγότερο από το 3% από το συνολικό νερό που χρησιμοποιούμε, φαίνεται παράλογο να είναι απόλυτα καθαρό, το νερό που παρέχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Οι εταιρείες προσπαθούν αλλά είναι αδύνατο να απομακρύνουν το σύνολο των ρύπων, με δεδομένο το μέγεθος του προβλήματος και τις τεράστιες οικονομικές δαπάνες που απαιτούνται.
 
 
 
 
 
 
> Αν σκεφτούμε τα παραπάνω, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί από εμάς προτιμούμε συστηματικά το εμφιαλωμένο νερό σπίτι μας. πολλοί βέβαια θα αναθεωρούσαν αυτή την πρακτική, εάν γνώριζαν ότι οι Ευρωπαϊκοί κανονισμοί για το εμφιαλωμένο νερό είναι στην πραγματικότητα ελαστικότεροι από αυτούς για το νερό της βρύσης.
 
 
 
 
> Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ποιότητα και ποσότητα του νερού που πίνουμε καθημερινά συνεισφέρει στην υγειά, την ζωτικότητα και το προσδόκιμο ζωής μας. Το καθαρό νερό είναι ζωτικό στοιχείο για καλή υγειά. Μερικοί λόγοι είναι:
•    Ενισχύει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού
•    Μειώνει τον κίνδυνο εμφράγματος του μυοκαρδίου
•    Βοηθάει στην σωστή λειτουργία των αρθρώσεων
•    συνεισφέρει στην απώλεια βάρους
 
 
Ρυθμίζει την θερμοκρασία του σώματος Συμβάλλει στο να παραμένει ο οργανισμός ενυδατωμένος, δραστήριος και σε εγρήγορση Βελτιώνει την επιδερμίδα Απομακρύνει τις τοξίνες
 
 
 
 
Κίνδυνοι
>     Επειδή το νερό μας φαίνεται καθαρό δεν σημαίνει ότι πραγματικά είναι Ο Παγκόσμιος οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ, 2004), έθεσε οδηγίες για περίπου 200 παράγοντες, που συχνά είναι παρόντες στο πόσιμο νερό. Πολλοί από αυτούς τους ρύπους μπορούν να προκαλέσουν ένα μεγάλο εύρος διαταραχών στην υγειά μας, από ναυτία έως καρκίνο. Κάποιοι καρκινογόνοι παράγοντες έχουν αθροιστική δράση στον οργανισμό, με αποτέλεσμα τα πρώτα συμπτώματα να εμφανίζονται μετά από δεκαετίες, όποτε είναι πλέον αργά.
>     Οι συχνότεροι ρύποι στο νερό της βρύσης είναι: μικροοργανισμοί, μόλυβδος, φυτοφάρμακα και άλλες βιομηχανικές οργανικές ενώσεις, λιπάσματα και τριαλογονομεθάνια.
>     Καρκίνος, καρδιακή δυσλειτουργία και πρόωρη γήρανση, τόσο σωματική όσο και νοητική, είναι καταστάσεις που έχουν συνδεθεί άμεσα με την παρουσία χλωρίου στο νερό που καταναλώνουμε. Ένα παράδειγμα σωματικής γήρανσης είναι το γεγονός ότι παρατηρείται αρτηριοσκλήρυνση σε όλο και μικρότερες ηλικίες. Αν σήμερα για πρώτη φορά γινόταν πρόταση για χρήση χλωρίου στο πόσιμο νερό, πιθανότατα θα απορριπτόταν.

Copyright © 2007 Τεχνικός Δεσμός, Κατασκευή και Σχεδίαση ιστοσελίδας Alfa Software